6.7.22

Pentuja tulossa!

 Muutos suunnitelmiin

Olin vielä alkukevään lujasti sitä mieltä, ettei meille tule tänä vuonna pentuja, ts. en astuta vielä Hilmaa seuraavasta juoksusta. No, sitten kun juoksu vihdoin alkoi, 14kk siinä meni odotellessa, aloin hiukan laskeskella... Jos Hilma aikoo vastaisuudessakin pitää yhtä pitkää juoksuväliä, tämäkinhän oli vasta juoksu nro 2, tulisi seuraava vasta joskus ensi vuoden heinäkuussa, Hilma olisi jo yli 4v., ja entäs sitten jos ei vaikka siitä juoksusta tärppäisikään... No, onneksi olin harrastanut isäkandidaattipohdintoja jo viime vuoden loppupuolella, joten nyt piti sitten vain ottaa työkseen tehdä lisäselvittelyä ja valintoja.

 Niinpä sitten eräänä toukokuisena lauantaina ajelimme Hilman kanssa Kuopioon treffaamaan Elmoa. Kaksilla treffeillä kävimme,  ne sujuivat paremmin kuin hyvin, ja säädetyn ajan kuluttua astutuksesta kävimme ultrassa toteammassa että Hilman masussa polskii ihan kivankokoinen pentue. Laskettu aika on loppuviikosta vkolla 28. 

Kumpikin rakastavaisista tuntuu tuumivan että mitähän tulikaan tehtyä...


En ole tähän mennessä pentueesta ilmoitellut, ajattelin rauhassa katsella mitä sieltä syntyy. Pentukyselyitä toki otan vastaan, tarkoituksena olisi löytää pennuille kivat kodit missä ne saisivat elää täysipainoista elämää rakastettuina perheenjäseninä, kaikenlainen yhdessä harrastaminen mukana kuvioissa. Toivon jokaisen pennun osalta aikanaan tehtäväksi rodunomaiset terveystarkastukset (lonkkakuvaus ja silmätarkastus). 

Tiedustelut

Pennuista voi tiedustella joko sähköpostitse dirliankennel (ät) gmail.com tai puhelimitse 041 465 3993. Arkipäivisin puhelut miel. klo 16 jälkeen. 

Pentueen vanhemmat

Isä: FI MVA JV-19 V-21 Benton Call Me A Cab  Elmo Elmo on 3,5 v. walesimaiseen tapaan hieman itsepäinen mutta avoin ja ystävällinen walesipo...