6.7.22

Pentueen vanhemmat


Isä: FI MVA JV-19 V-21 Benton Call Me A Cab 

Elmo

Elmo on 3,5 v. walesimaiseen tapaan hieman itsepäinen mutta avoin ja ystävällinen walesipoika joka asustelee lapsiperheessä Kuopiossa. Näyttelyissä Elmo on kierrellyt hyvällä menestyksellä, tuloksina titteleiden lisäksi useita ROP ja VSP sijoituksia. Elmo on läpäissyt spanielien taipumuskokeen. Omistajankin mukaan Elmolta taipuksia löytyy, metsälläkin se on käynyt isäntänsä mukana muutamaan otteeseen mutta lintukohtaamisia ei ole oikein sattunut kohdalle.



Elmon lonkat on kuvattu tuloksella B/B. Silmätarkustus on tehty viimeksi 24.2.21, löydöksenä PPM iris-iris (lievä). Elmo on ollut ikänsä perusterve, eikä eläinlääkärissä ole tarvinnut käydä kuin rokotuksilla ja rodunomaisissa terveystarkastuksissa.


Emä: Dirlian Granny's Pride

Hilma

Hilma on hassu ja topakka walesilainen joka elelee synnyinkodissaan yhdessä emänsä Hipun kanssa. Hilmassa on olosuhteiden uhrina hiukan "koronakoiran" vikaa, joten se ei ihan heti lämpene vieraista vaan haluaa tutustua omilla ehdoillaan. Kotikoirana se on helppo ja kuuliainen, mitä nyt joskus riistakosketuksissa korvat unohtuvat off-asentoon. Hilmalla on kaikella rakkaudella annettu  lisänimi Hirmuinen, mikä johtaa juurensa nuorempana varsin aktiiviseen sisustus- ja puutarhanhoitoharrastukseen. Näyttelyissä Hilma on käynyt harvakseltaan, korona rajoitti osaltaan kiertelyä, osin myös omistajan laiskuus. Hilma on kuitenkin vähissä näyttelyissään, aikuisiällä 7 kpl,  pärjännyt ihan mukavasti, sillä on mm. 3xSERT joten se on taipumuskoetta vaille FI MVA. Taipumuskoetta kokeilemme vasta kun Hilma ymmärtää että riistakapulan voi tuoda järvestä poiskin eikä vain uida sitä katsomaan...


Hilmalla on B/A lonkat, ja silmätarkastus tehty 14.9.20, ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia. Hilma on ollut varsin perusterve, eläinlääkäripalveluita on tarvinnut käyttää rokotusten ja terveystarkastusten lisäksi lähinnä kahden tapaturman takia. 

Hilma Koiranetissä

PENTUEEN SUKUTAULU


Kuvia vanhemmista


Elmo vauhdissa

Hilman talviposeeraus

Joskus täytyy ottaa rennosti...


Elmo

Hilma

Pentueen vanhemmat

Isä: FI MVA JV-19 V-21 Benton Call Me A Cab  Elmo Elmo on 3,5 v. walesimaiseen tapaan hieman itsepäinen mutta avoin ja ystävällinen walesipo...