4.8.22

Pennut 3 vkoa

Hilma ja kolmeviikkoiset pennut 

Tänään pennut täyttivätt 3 viikkoa ja pyöristyvät silmissä. Jätettiin 3 viikkoiskontrolli väliin, niin paljon he jo pikkuvaakaa inhoavat. Kaikki painavat jo reilusti yli kilon, veikkaan että isoimmat jo reilusti yli 1,5 kg. Suoritetaan punnituksia taas kun he tuosta vähän kasvavat. Hilmalla vielä maitoa tuntuu riittävän, katsotaan koska aletaan harjoitella uusia makuelämyksiä ja kiinteää ruokaa. Nk. pentuvankilakin täytynee pystyttää ihan lähiaikoina, eilen jo ainakin kaksi pirpanaa kiipesi pesän reunoille katsomaan kun Hilma käväisi hygieeniatarkkailukäynnillä. Nykyään Hilma on jo sitä mieltä, että pennut nukkukoot rauhassa pitkiä päiväunia ja mammakoira saa rauhassa ulkoilla tms. meidän muiden kanssa, tai nukkua selällään sohvalla jopa välillä kevyesti kuorsaten. Kun aika on, tunkee se nenän portin rakoon ja sitä äänestä tiedän että on taas pentujen ruoka-aika tai muuten vaan tarkistuksen aika. 

Eilen kuvaamani pidemmän videon lataaminen Youtubeen kesti n. vartin päälle vuorokauden, mutta tässä tänä nyt on, eilinen tallenne pikkukoirien ruokailuhetkestä se sen jälkitouhuista ennen unen tuloa. Nukkuminen on edelleen pikkuväen pääasiallinen harrastus. 


Se nyt tästä tuli taas opittua, ettei edelleenkään kannata harrastaa kovin pitkiä kuvauksia, vaan pilkkoa videot pienempiin osiin. 


Pentueen vanhemmat

Isä: FI MVA JV-19 V-21 Benton Call Me A Cab  Elmo Elmo on 3,5 v. walesimaiseen tapaan hieman itsepäinen mutta avoin ja ystävällinen walesipo...