17.8.22

Pennut 5 viikkoa

 


Pennut täyttävät jo viisi viikkoa, ja kulunut viikko onkin ollut varsin ihana. Kesälomani veteli viimeisiään ja säät suosivat. Pennut pääsivät oikein kunnolla ulkoilun makuun kun päivät ovat olleet helteisiä. Lomalla ollessani he siirtyivät "ulkoruokintaan" joskus puolilta päivin kun saatiin "aamukiireet", Hilman ja Hipun ulkoilulenkki jne suoritettua, ja viettivätkin sitten ulkoilmaelämää aitauksessaan pitkälle iltaan asti, temuten  keskenään, syöden eväitään, joka Hilman toimittamia tai vadilta, ja sammuivat sitten kohta syötyään varjoisaan katokseensa nukkumaan. Helteet jatkuvat, ja tälläkin hetkellä vaikka kello on pian yhdeksän, lämpömittari näyttää melkein 24C ja 5 kpl pikkuwaleseja vetelee unia ulkotarhassaan. Tosin aivan pian on aika nauttia iltapala ja siirtyä sisälle yöunille. 
Pikkuhiljaa alkaa vauhtiakin tulla. Kavereihin otetaan kontaktia jo välillä niin, että kaveri kiljuu kivusta. Motoriikka on edelleen vähän hakusessa, mutta vauhtia tulee kokoajan lisää, eikä kumoon kupsahtamisia tapahdu niin usein. Hampaita kokeillaan kaikkeen mahdolliseen, leluihin, kasvattajan varpaisiin, kaverin häntään... Aika hauskoja pikku tyyppejä he alkavat olla.

 Lopulta uni voittaa 


 


 
Pentueen vanhemmat

Isä: FI MVA JV-19 V-21 Benton Call Me A Cab  Elmo Elmo on 3,5 v. walesimaiseen tapaan hieman itsepäinen mutta avoin ja ystävällinen walesipo...