31.8.22

Pennut 7 viikkoa

 Pennut täyttäv.t tänään 7 viikkoa, ja vähitellen alkaa salavihkaa  hiipiä lähelle aika, jolloin he suuntaavat kukin omiin koteihinsa. Ensimmäinen matkalainen on Ilona-neiti joka suuntaa kohti uusia kotikulmiaan jo lauantaina, seuraavaksi lähtenee Iivari, ja loput viisikosta ensi viikon lopulla. Sitä ennen ehtii vielä onneksi nauttia hassujen pikkukoirien touhustelusta.

Kulunut viikko meni taas nopeaan. Pennuilla kävi vieraita ja totuteltiin uusiin asioihin. Kun helteet loppuivat, koitti pihavankilasta vapautumisen hetki, ihana kesä ja ihanat ulkounet kavereiden kanssa jäivät historiaan kiitos kylmenneiden kelien. Mutta kylläpä nyt onkin kiva viipeltää pitkin poikin pihalla. Piknikilläkin olisi kiva käydä, Hilma vaan ei enää ole oikein samaa mieltä ja juoksee piikkihampaista porukkaa karkuun. Kaikenlaista jännää ja uutta tutkittavaa kuitenkin riittää. 

Maanantaina oli ensimmäisen automatkan ja pentutarkastuksen aika, Irmelihän tosin oli jo konkari matkustamisessa viime viikon eläinlääkärireissun jälkeen. Menomatka meni hyvin, mitä nyt mennessä yksiöön joutunut iso-Ilpo vähän lauleskeli, paluumatkalla se saikin sitten Ilonan kaverikseen koska Irmeli kokeneena matkailijana olisi oletetusti hiljaa, ja niin siinä kävikin, koko sakki simahti viimeistään siinä vaiheessa kun käännyin parkkipaikalta  maantielle, ja saatoin jättää heidät kaupan pihalle nukkumaan kopeissaan ja juosta ruokaostoksilla.

Eläinlääkärin tarkastuksessa ei ilmennyt mitään ihmeellistä. Kaikilla on purennat ok, pojilla tuntuu mitä pojilla kuuluu olla, Ilpolla on napatyrä joka hyvässä lykyssä vielä häviää ja Irmelin peppu oli taas kuiva. Kaikki käyttäytyivät ihan reippaasti Tohtorin tarkisteluissa, kovin tasaista sakkia he tuntuvat olevan noin muutenkin. 

Tarkastuksessa saatiin myös mikrosirut/tunnistusmerkintä, ja sain heidän rekisteröintinsä tehtyä.  Tästä porukasta tuli "I love"-pentue, ehkä i-kirjaimella olisi voinut kehitellä vaikka mitä, mutta ei nimi koiraa pahenna jos ei koira nimeä...

Lauantaina kävi kaksi ystävääni pentuja katsomassa. Aamupäivällä kuvattiin pennut, ja illalla yritettiin vielä paikkailla.  Kaikkia lujatahtoisia pikkukoiria ei vain siltikään kiinnostanut poseerata... Kiitos avusta Minni ja Jaana, tämä on aina rankka rasti!

Dirlian I Love Yellow Cabs "Ilpo"

Dirlian I Love Green Bicycles "Iivari"

Dirlian I Love Dancing Grannies "Ilkka"

Dirlian I Love Flying Ladybirds "Irmeli"

Dirlian I Love Pink Balloons "Ilona"

Pentueen vanhemmat

Isä: FI MVA JV-19 V-21 Benton Call Me A Cab  Elmo Elmo on 3,5 v. walesimaiseen tapaan hieman itsepäinen mutta avoin ja ystävällinen walesipo...